Categories: Institucions sanitàries, Farmacovigilància

Reunió del Ministeri de Sanitat amb l'AEMPS per assegurar la qualitat, seguretat, eficàcia i accessibilitat dels medicaments

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El ministre de Sanitat s'ha reunit amb la directora de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), per abordar les accions de l'agència per garantir la qualitat, seguretat, eficàcia, informació i accessibilitat dels medicaments a totes les persones.

Ambdós han coincidit en el compromís amb la protecció i promoció de la salut de les persones, de la sanitat animal i del medi ambient. També han tractat el tema de la campanya de vacunació contra la grip i la COVID-19 de la temporada 2023-2024, que es posarà en marxa aquesta tardor.

Durant la visita, el ministre s'ha interessat per la feina dels laboratoris de l'AEMPS, que contribueixen a garantir la qualitat dels medicaments autoritzats i comercialitzats a Espanya, a través de controls de qualitat de medicaments i també de les substàncies actives que en formen part. A més, participen activament en la lluita contra els medicaments legals analitzant diferents classes de productes sospitosos de contenir substàncies terapèutiques actives, principalment anabolitzants, per aprimar o destinats a tractar la disfunció erèctil.

[Font: Ministeri de Sanitat. 06/09/2023]

[Foto: Pxhere / Medicamentos / Dominio público CCO]