Categoria: Institucions sanitàries

L'IdISBa visita l'Institut d'Investigació Valdecilla (IDIVAL)

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La visita va tenir com a objectiu compartir bones pràctiques i establir sinergies entre instituts d'investigació sanitària acreditats en l'àmbit de la recerca clínica.

Durant la visita es va conèixer el projecte COHORTE Cantabria, i es varen visitar els serveis tecnològics de l'IDIVAL (incloent-hi el Biobanc, la Unitat de Citometria i la Unitat de Microscòpia) i la Unitat d'Assaigs Clínics.

El director general de Salut en Recerca, Formació i Acreditació, Vicenç Juan; la directora Científica de l'IdISBa, Antònia Barceló; el director gerent de l'IdISBa, Sergi Camacho; el president del Consell Social i Empresarial de l'IdISBa, Miquel Fiol, i M. Frontera i Àngel Ríos de la Unitat d'Infraestructures i Laboratoris, varen visitar l'Institut d'Investigació Valdecilla (IDIVAL) el passat 21 de novembre.

Per part de l'IDIVAL varen assistir el Sr. Óscar Fernández, director general de Planificació, Ordenació, Gestió del Coneixement i Salut Digital; el Sr. Luis Carretero, director gerent del Servei Càntabre de Salut; el Sr. Galo Peralta, director de gestió de l'IDIVAL; Marcos López, el director científic de l'IDIVAL; Maria Blanca Sánchez, la responsable de la Unitat d'Assaigs Clínics de l'IDIVAL, i María José Martín, la responsable dels serveis tecnològics de l'IDIVAL.

[Font: IdISBa. 27/11/2023]

[Foto: IdISBa]