Categoria: Institucions sanitàries

Carlos Enrique Herrero, nou director gerent de l'IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En 2013 es va incorporar a l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears amb l'objectiu de participar en la seva creació i desenvolupament.

El Patronat de la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) es va reunir el passat dia 12 de febrer. En aquesta reunió es va aprovar com a nou director gerent de l'IdISBa al Sr. Carlos Enrique Herrero. El càrrec es va fer efectiu el dia 17 de febrer de 2024.

Carlos Enrique Herrero és llicenciat en Enginyeria de Telecomunicacions i té un Màster en Applied Telecommunications and Engineering Management per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Especialitzat en sistemes de gestió de la innovació en entorns d’investigació biomèdica (protecció i comercialització de la propietat industrial i intel·lectual) i en estratègies d'innovació oberta i sistematització de la innovació en empreses, té una àmplia experiència en la gestió de projectes i persones en els sectors TIC i salut, així com en la captació de fons i de desenvolupament de negoci. Ha desenvolupat la seva carrera professional, sempre vinculada al món de la investigació, des de diferents prismes i tipus d'entitat.

Es va iniciar com a investigador en el camp de l'enginyeria de telecomunicacions en la Fundació I2Cat (Universitat Politècnica de Catalunya), per continuar com a consultor d'innovació en el sector privat oferint serveis per a empreses i centres de recerca en KIMBcn.

El seu següent destí va ser l’Institut d’Investigació Biomèdica Hospital de Sant Pau (IIBSantPau), on es va especialitzar en la gestió de la recerca i la innovació en salut i en el funcionament i particularitats dels instituts d’investigació sanitària.

En 2013 es va incorporar a l'IdISBa amb l'objectiu de participar en la seva creació i desenvolupament. Des de llavors, ha liderat la Unitat d'Innovació i Transferència de Resultats d’Investigació.

[Font: Conselleria de Salut. 22/02/2024]

[Foto: Conselleria de Salut]