Categoria: Institucions sanitàries

El Consell de Govern acorda el nomenament de Miquel Tomàs com a nou director general del Servei de Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El conseller de Salut, Família i Benestar Social, Martí Sansaloni, ha elevat al Consell de Govern el nomenament de Miquel Tomàs com a nou director general del Servei de Salut de les Illes Balears.

Miquel Tomàs, nascut a Palma l’any 1964, és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Saragossa, especialitzat en medicina familiar i comunitària. És especialista i màster en emergències i assistència sanitària en catàstrofes per la Universitat de les Illes Balears, especialista en gestió clínica pel Col.legi Oficial de Metges de les Illes Balears i expert universitari en gestió d’unitats clíniques. A més, és màster en direcció mèdica i gestió clínica, organitzat per la Fundació UNED i l’Institut de Salut Carles III.

Va iniciar la seva trajectòria professional al 061 com a metge d’urgències d’atenció primària. En l’àmbit de la gestió, ha estat director mèdic d’Atenció Primària del 061, subdirector de Coordinació d’Atenció Primària i 061, adjunt a la Direcció Mèdica de la clínica USP Palmaplanas i, des del juliol de 2011, director mèdic de l’Hospital Universitari Son Espases. Així mateix, ha estat tutor de residents de medicina familiar i comunitària i coordinador de l’Àrea d’Avaluació i Projectes del 061.

El nou responsable del Servei de Salut ha participat en congressos d’àmbit estatal i internacional i ha col·laborat en revistes científiques.

[Font: Servei de Salut. 05/09/2012]