Categories: Institucions sanitàries, Recursos humans

Nomenament d’alts càrrecs a l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera

Sheyla Sironvalle i Ilana Martínez

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut ha nomenat a Sheyla Sironvalle, nova directora mèdica de l'Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera i a Ilana Martínez, nova subdirectora de Gestió i Serveis Generals de l'Hospital de Formentera.

Sheyla Sironvalle Soliva, fins ara, subdirectora quirúrgica en funcions i amb anterioritat responsable del Servei de Cirurgia Maxil·lofacial i Oral, ocuparà el càrrec de directora mèdica en substitució de la Dra. Elena Bustamante. Sironvalle es va incorporar a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera en 2010. És llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Madrid, provinent del Servei de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de l'Hospital Universitari de la Corunya, a Galícia.

La Dra. Sironvalle va ser l'encarregada, al costat del Dr. José Ignacio Iriarte, cap del Servei de Cirurgia Maxil·lofacial i Oral de l'Hospital Són Dureta en 2010, de posar en marxa aquest Servei a l'Hospital Ca Misses.

Actualment la Dra. Sheyla Sironvalle, era subdirectora quirúrgica en funcions, en substitució del Dr. Alfonso Rengel.

Per la seva part Ilana Martínez Martínez ha estat nomenada subdirectora de gestió per a l'Hospital de Formentera i substitueix a Antonio Jesús Sanz Igual, anterior subdirector de gestió. Martínez és infermera de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera des de l'any 2009 i ha passat, en la seva dilatada trajectòria, per diferents Serveis hospitalaris (Urgències, Medicina Interna, Especialitats Mèdiques, Consultes Externes) i Atenció Primària (SUAP de Vila i de Formentera i en el Centre de Salut de Vila). Ilana Martínez és Diplomada Universitària d'Infermeria per l'Escola Universitària d'Oviedo.

[Fonts: Área de Salut d'Eivissa i Formentera. 01/10/2019 - BOIB. Núm. 134. 01/10/2019]

[Foto: Área de Salut d'Eivissa i Formentera]

Què en diu la premsa
*02/10/2019 periodicodeibiza.es - La cirujana maxilofacial Sheyla Sironvalle, nueva directora médica en Can Misses.
*01/10/2019 noudiari.es - La cirujana Sheyla Sironvalle, nombrada nueva directora médica de Can Misses.

Notícies relacionades