Categoria: Institucions sanitàries

El COIBA i l’AECC signen un acord de col·laboració

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA), Maria José Sastre i el President de la Junta Provincial de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) a Balears, Javier Cortés, van signar un conveni marc per tal de regular la col·laboració entre les dues institucions en relació a la lluita contra el càncer.

La finalitat del conveni es desenvolupar una sèrie de mesures encaminades a protegir la salut i la qualitat de vida de la població, especialment per a garantir que les persones afectades pel càncer, pacients i familiars, tenguin dins el sistema públic de salut, una atenció integral i multidisciplinar que cobreixi totes les seves necessitats.

Entre els principals compromisos adquirits en destaquen:

  • Promoure conjuntament, entre els professionals col·legiats del COIBA, accions dirigides a la difusió de la cartera de serveis de l’AECC com ara: atenció psicològica, suport social, ajudes econòmiques, cessió material ortoprotètic, fisioteràpia, logopèdia, activitats de benestar físic i emocional dirigides a pacients i familiars oncològics, de les quals es pot beneficiar de manera gratuïta qualsevol persona que compleixi els criteris establerts per l’Associació per a la prestació dels serveis.
  • Desenvolupar conjuntament entre els col·legiats les campanyes i iniciatives de promoció de la salut proposades per l’Associació.
  • Realitzar activitats conjuntes tendents a millorar la formació i les competències dels col·legiats i de la població general en matèria de càncer i la realització d'estudis, informes, dictàmens, estadístiques, etc.

[Font: Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears. 09/01/2019]

[Foto: COIBA]