Categoria: Qualitat

Salut destina 1,6 milions d'euros al manteniment dels equips de diagnòstic per la imatge de l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El valor estimat del contracte és d’1,6 M€, i la durada, de 36 mesos. Es tracta d'equips de radiologia, ressonància magnètica i mamògrafs.

El Consell de Govern ha autoritzat la contractació del servei de manteniment dels equips de diagnòstic per la imatge de l’Hospital de Manacor per un valor estimat del contracte d’1,6 M€ i una durada de 36 mesos, prorrogable 24 mesos més.

Es tracta del manteniment d’aparells de ressonància magnètica, radiologia convencional i portàtil, i mamògrafs. La ressonància magnètica s’utilitza per diagnosticar malalties del sistema nerviós, dels òrgans de l’abdomen, de la mama o de l’aparell musculoesquelètic. Els mamògrafs són equips destinats a l’exploració diagnòstica del càncer de mama per mitjà de raigs X de la glàndula mamària.

Amb la finalitat de donar cobertura sanitària als pacients del sector sanitari i poder donar compliment a la cartera de serveis aprovada, és imprescindible assegurar el funcionament correcte de tot l’equipament de diagnòstic per la imatge del servei de radiologia, complint el manteniment tècnic i legal, preventiu i conductiu dels equips segons indica la normativa d’aplicació i les recomanacions dels diferents fabricants. Tot això té l’objectiu de garantir la seguretat dels pacients, del personal sanitari i dels equipaments.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 16/05/2022]

[Foto: Hospital de Manacor]