Categoria: Qualitat

S'obre la nova Unitat Bàsica de Salut Cala Rajada

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El dia 1 d’abril es va obrir la nova Unitat Bàsica de Salut Cala Rajada. El projecte de reforma ha consistit en ampliar la planta baixa de les instal·lacions, que han passat de 120 a 207 m2, ja que s’ha ocupat un espai que abans es destinava a la Casa del Mar. A més, s’ha adequat el sistema de climatització de les dues plantes, cosa que suposarà una millora de la qualitat assistencial que s’ofereix als usuaris.

La UBS Cala Rajada s’ubica al carrer de Juan Sebastián Elcano d’aquesta localitat del terme municipal de Capdepera. Amb la reforma de la planta baixa s’amplia considerablement l’espai destinat a les urgències, amb una gran sala de cures i una altra de reanimació. També es passa d’una consulta a tres, més les vuit que actualment s’ubiquen a la planta superior, que té una superfície de 197 m2.

Les obres es varen iniciar el passat mes d’octubre i han suposat una inversió de 163.174 €. S’han duit a terme en dues fases: la primera per climatitzar tot el centre i la segona per ampliar i remodelar la planta baixa. Aquesta millora de les instal·lacions anirà acompanyada d’una ampliació de la plantilla, ja que es preveu contractar tres metges/metgesses, tres infermers/infermeres i un pediatre / una pediatra.

[Font:Conselleria de Salu t. 01/04/2019]

[Foto: IB3 Televisió]

Notícies relacionades a Infosalut
*03/08/2019 - L'IB-Salut ja ha iniciat el projecte de reforma de la Unitat Bàsica de Salut de Cala Rajada.