Categoria: Recursos humans

Designació dels llocs de directors de zones bàsiques de salut d'Atenció Primària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 8, de dia 19 de gener de 2021, s'han publicat les resolucions del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca, de 4 de gener de 2021, per les quals es resolen les convocatòries per a la provisió, pel procediment de lliure designació, dels llocs de treball de directors de zones bàsiques de salut de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

- Santa Maria del Camí

S'adjudica la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de directora de la zona bàsica de salut de Santa Maria del Camí de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca a Maria Josep Barceló Picorelli.

Sant Agustí - Cas Català

S'Adjudica la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de director de la zona bàsica de salut de Sant Agustí - Cas Català de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca a Vicente Juan Verger.

Tramuntana

S'adjudica la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de director de la zona bàsica de salut de Tramuntana de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca a Miguel Ángel Vicente Hernández.

Valldargent

S'adjudica la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de directora de la zona bàsica de salut de Valldargent de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca a María Elena del Cura Ruiz.

[Font: BOIB. Núm. 8. 19/01/2021

[Foto: Infosalut / Centre de Salut de Tramuntana. Atenció Primària de Mallorca / CC BY-NC-SA 4.0]