Categoria: Recursos humans

La Mesa Sectorial de Sanitat aprova la implantació d’una borsa de treball general i única per al personal estatutari temporal del Servei de Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Mesa Sectorial de Sanitat ha aprovat per majoria la implantació d’una borsa de treball única del personal estatutari temporal del Servei de Salut, que inclourà totes les categories, tant el personal sanitari com el de gestió i serveis.

L’acord s’ha aprovat durant la sessió ordinària de la Mesa Sectorial de Sanitat amb els vots a favor de l’Administració (representada per la secretària general i pel director de Recursos Humans del Servei de Salut, Juana María Juan i Miquel Costa, respectivament, el director general de Funció Pública, Antoni Mesquida; i el director general de Pressuposts, Antoni Costa) i dels representants del sindicats CCOO, CSI-F, UGT i USAE, i l’abstenció de FSES. La creació d’aquesta borsa única de treball suposarà la substitució progressiva de les borses de les diferents gerències territorials. L’objectiu d’aquesta iniciativa és unificar el sistema de selecció de personal, tant pel que fa al procediment com a la baremació de mèrits.

La borsa de treball única s’aplicarà a tots els procediments de selecció de personal estatutari temporal dels centres i dels serveis que depenen del Servei de Salut. Es tracta d’una borsa general i única, que estarà oberta de manera permanent i que inclourà personal de l’àmbit sanitari i de gestió i serveis. També establirà un element de zonificació i d’especialitat, de manera que les persones aspirants podran triar la gerència i el tipus de nomenament, que es podrà fer tenint en compte la duració de la jornada (temps parcial o jornada completa) o la tipologia (interins i la resta de nomenaments) que sigui del seu interès.

La gestió de la borsa serà centralitzada i correspondrà a la Unitat de Selecció, adscrita a la Direcció de Recursos Humans i Relacions Laborals del Servei de Salut. El sistema de selecció de la borsa serà per concurs de mèrits, que seran baremats per la Unitat de Selecció del Servei de Salut. Prèviament, les persones aspirants validaran l’autobaremació per mitjà de la signatura electrònica o d’un procediment similar. La borsa estarà oberta de manera permanent tant per a les noves inclusions com per a l’aportació de mèrits de les persones interessades, que els podran incorporar a les llistes en les diferents actualitzacions (talls), que es faran dues vegades l’any.

Les sol·licituds d’inscripció en la base de dades de la borsa de treball es podran fer telemàticament en el web del Servei de Salut o emplenant una instància impresa. S’haurà de formalitzar una sol·licitud per a cada categoria professional i emplenar un full d’autobaremació i altres possibles annexos.

[Font: Servei de Salut de les Illes Balears. 17/03/2014]