Categoria: Recursos humans

Set places vacants de la categoria facultatiu/va especialista en Pediatria i Puericultura

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 47 de dia 7 d'abril de 2022, s'ha publicat la resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca, de 24 de març de 2022, per la qual es convoca la provisió, pel sistema de promoció interna temporal, de set places vacants de personal estatutari sanitari de la categoria facultatiu/va especialista en Pediatria i Puericultura d’àrea i en EAP en els EAP de Felanitx, Muntanya, Platja de Palma, Rafal Nou, Safrà i Son Rutlan de la plantilla orgànica autoritzada d’Atenció Primària de Mallorca.

Requisits

  • Pertànyer als subgrups A1 (sempre que siguin categories diferents de la que es convoca), A2, C1 o C2 o a altres agrupacions professionals.
  • Estar en la situació de servei actiu.
  • Tenir el títol de metge especialista en Pediatria i les seves àrees específiques. En cas que la present convocatòria es declarés deserta, s'admetran les sol·licituds d'aquelles persones que tinguin el títol de metge especialista en medicina familiar i comunitària.

Termini de presentació de sol·licituds

Les persones interessades a participar en la convocatòria han de presentar, en el termini de vint dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació de la convocatòria.

Per a més informació consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 47. 07/04/2022]

[Foto: Govern de les Illes Balears]