Categories: Recursos humans, Farmacovigilància

Convocatòria 2024 de nous membres llicenciats o graduats en dret del CEIm-IB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S'obre un termini per a la selecció de nous membres del Comitè d'Ètica de la Investigació amb Medicaments de les Illes Balears (CEIm-IB) llicenciats o graduats en dret, que finalitzarà el dia 15 de maig 2024.

Per a l’elecció de vocals llicenciats o graduats en dret, es tindrà en compte la formació i l’experiència professional en bioètica i aspectes legals de la investigació clínica, protecció de dades, dret en l’àmbit sanitari, dret administratiu i pertinença a comitès ètics d'investigació clínica, entre d’altres.

Igualment, es tindrà en compte el fet insular, per tal de garantir, sempre que sigui possible, la representació de les illes de Menorca, d’Eivissa i de Formentera, i s’atendrà al principi de presència equilibrada entre dones i homes.

Les tasques que han de desenvolupar els membres vocals del CEIm de les Illes Balears són:

  • Assistir a les reunions amb veu i vot. Actualment, les reunions es duen a terme el darrer dimecres de cada mes en horari de matí de forma ordinària, i quan les convoqui el secretari i president de forma extraordinària.
  • Avaluar els estudis presentats (assaigs clínics amb medicaments, estudis observacionals amb medicaments, projectes d’investigació, investigacions clíniques amb productes sanitaris, etc.) i realitzar els corresponents informes
    d’avaluació abans de la reunió i modificar si fos necessari l’informe a definitiu després de la reunió.

Per a més informació, accedeix aquí a la convocatòria 2024 de nous membres del CEIm-IB.

[Font: Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació]

[Foto: pxhere.comMedicina, dolor / CC0 1.0 Universal]