Categoria: Recursos humans

El Dr. Sánchez Cabrera, nomenat nou director del Centre de Salut Canal Salat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Dr. Francisco Sánchez Cabrera ha estat nomenat director de l'equip d'Atenció Primària del Centre de Salut Canal Salat (Ciutadella), per ocupar la plaça que va deixar vacant el Dr. Josep Oleo quan es va incorporar a l'equip de direcció de l'Àrea de Salut de Menorca.

En la Resolució de nomenament, el gerent de l'Àrea de Salut de Menorca, Antoni Gómez Arbona, ha tingut en compte el resultat de les votacions que es van fer durant l'assemblea de professionals del centre de salut, que es va celebrar el passat 30 d'octubre de 2015.

Natural de Madrid, el nou director del Centre de Salut Canal Salat va treballar a Vallecas fins al març de 1993, moment en què es va traslladar a Menorca i es va incorporar a l'equip del centre de salut de Ciutadella, on ha exercit de metge de família durant tots aquests anys.

Més que dirigir un equip, la seva intenció és coordinar totes les activitats i els professionals de Canal Salat, un centre d'Atenció Primària peculiar en el conjunt de l'illa, atès que agrupa 13 consultes de metges de família, 3 consultes de pediatria, servei d'urgències, radiologia, rehabilitació, unitat d'atenció a la dona, unitat de salut mental, fisioteràpia, tractaments de quimioteràpia, servei d'hemodiàlisis, treballadora social, consultes d'especialistes que es desplacen des de l'Hospital Mateu Orfila, a més de comptar amb metges residents que s'estan formant en la seva especialitat.

El Dr. Sánchez considera engrescador engegar un projecte de centre en el moment en què, en els propers tres o quatre anys, es produirà un relleu generacional a moltes consultes d'Atenció Primària en un centre que sempre ha tingut un equip de professionals molt estable.

[Font: Àrea de Salut de Menorca. 10/11/2015]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]