Categories: Recursos humans, Estudis i projectes, COVID-19

La doctora Julia García Fuster, nova subdirectora científica de l’IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Patronat de la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha nomenat Julia García, investigadora principal del grup de Neurofarmacologia de l’IdISBa-IUNICS i professora titular de farmacologia de la UIB, nova subdirectora científica de l’Institut.

Així mateix, en la sessió que va tenir lloc de forma telemàtica es van aprovar una sèrie de punts importants per a l’entitat durant el 2020.

En primer lloc, es va nomenar la doctora Julia García Fuster nova subdirectora científica de l’Institut per quatre anys, renovables per acord del Patronat. Les funcions de la subdirectora són substituir el director científic i exercir-ne les funcions en cas de vacant, absència o malaltia, o les que li delegui el director científic o el Patronat.

D’altra banda, s’ha aprovat prorrogar els projectes intramurals en actiu (Synergia, Primus i Innovatio), i els contractes del programa Folium del projecte de captació de talent investigador FuturMED, finançats per l’impost de turisme sostenible (ITS) que vencen en 2020, pel temps de durada de l’estat d’alarma.

A més a més, es van aprovar els criteris d’avaluació de l’activitat investigadora i d’innovació dels 52 grups d’investigació que integren l’Institut, per tal d’afavorir-ne la competitivitat i l’excel·lència.

Finalment, es va informar  sobre els projectes finançats fins ara per la convocatòria d’expressions d’interès per al finançament de projectes  COVID-19. Fins al moment, s’han finançat 12 projectes d’investigació amb 305.860 euros, destinats a reforçar la lluita contra la malaltia de la COVID-19 en l’entorn sanitari i en la comunitat, i afrontar reptes científics, tècnics i de recerca derivats de l’emergència sanitària.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 03/06/2020]

[Foto: IdISBa]

Què en diu la premsa
*03/06/2020 ultimahora.es - Julia García nombrada subdirectora científica del IdISBa.