Categories: Estudis i projectes, COVID-19

2º Congrés Nacional Multidisciplinar COVID-19 de les Societats Científiques d'Espanya

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals de l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Comarcal d'Inca, d'Atenció Primària de Mallorca i l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi van participar al 2º Congreso Nacional Multidisciplinar Covid-19 de las Sociedades Científicas de España, que es va celebrar en línia del 12 al 16 d'abril de 2021.

Joan B. Soriano Ortiz, facultatiu de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació oral amb el títol "Factores pronóstico de mortalidad. Heterogeneidad geográfica".

José Pardo Masferrer,  facultatiu de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació oral amb el títol "Medidas de contingencia activadas en los Servicios de Radioterapia españoles para hacer frente a la Covid-19. Desde la primera ola a la actualidad".

Pau Pericàs Pulido, facultatiu d'Atenció Primària de Mallorca, hi va participar amb la comunicació oral amb el títol "Validación del test rápido de antígenos para SARSCOV-2 PANBIO™ en atención primaria".

Juan Rodríguez García, facultatiu de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació oral amb el títol "Seguridad de las vacunas".

Daniel Morell García, facultatiu de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació oral amb el títol "Estudio BIOCOVID-España: una iniciativa de los profesionales del laboratorio".

Fiorella Sarubbo, facultativa de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb la comunicació oral amb el títol "Descriptivo de los principales datos preliminares del ensayo clínico Coplasma-2020".

Soledad Gallardo Bonet, gerent de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la comunicació oral amb el títol "Aislamiento físico y simbólico: el reto de la pandemia".

Concepción Zaforteza Lallemand, Directora d'Infermeria de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi va participar amb la comunicació oral amb el títol "Los procesos invisibles de la COVID-19".

Maria Arrizabalaga Asenjo, facultativa de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb el pòster amb el títol "Seroprevalencia De Inmunoglobulinas Contra El SARS-CoV-2 En Trabajadores Del Hospital Son Llàtzer".

Marta Molero Bonilla, facultativa de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb el pòster amb el títol "Series De Casos De Reinfección Por SARS-CoV2 Asociados A La Falta De Respuesta Humora".

Programa científic.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]