Categoria: Estudis i projectes

Influència de les recomanacions EULAR per a l'ús de la imatge en vasculitis de grans vasos en el diagnòstic de l'arteritis de cèl·lules gegants

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Reumatologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en la publicació dels resultats del registre ARTESER sobre la influència de les recomanacions EULAR per a l'ús de la imatge en vasculitis de grans vasos en el diagnòstic de l'arteritis de cèl·lules gegants.

Antonio Juan Mas, reumatòleg de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Influence of the EULAR recommendations for the use of imaging in large vessel vasculitis in the diagnosis of giant cell arteritis: results of the ARTESER register" a la revista Rheumatic and Musculoskeletal Diseases Open.

L'objectiu principal de l'estudi era determinar com l'arteritis de cèl·lules grans (ACG) és diagnosticada en la pràctica clínica i si les recomanacions EULAR han influït en els procediments de diagnòstic utilitzats.

Referència de l'article
De Miguel E, Sanchez-Costa JT, Estrada P, Muñoz A, Valero Martínez C, Moya Alvarado P, et al. Influence of the EULAR recommendations for the use of imaging in large vessel vasculitis in the diagnosis of giant cell arteritis: results of the ARTESER register. RMD Open. 2022 Dec 5;8(2):e002507. doi: 10.1136/rmdopen-2022-002507. PubMed PMID: 36597988.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Yale Rosen / Churg-Strauss Syndrome / CC BY-NC-ND 2.0]