Categoria: Estudis i projectes

Resultats del registre del codi infarcte de l'ACI-SEC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) i Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases han comentat els resultats del registre del codi infart de l'ACI-SEC. També hi ha participat Andrés Carrillo de l'Hospital Universitario Miguel Servet.

Miquel Fiol, investigador emèrit del grup de CIBEROBN, de l'Hospital Universitari Son Espases, inscrit a l'Àrea d'Epidemiologia Clínica i Salut Pública de l'IdISBa; i Alberto Rodríguez Salgado, metge de medicina intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases, han comentat, a través d'una carta-critica amb el títol "Resultados del registro de Código Infarto de la ACI-SEC. El ECG también existe" a la Revista Española de Cardiología, que els coneixements en electrocardiografia dels professionals que atenen aquests malalts encara poden millorar. 

Referència de la carta
Fiol Sala M, Carrillo López A, Rodríguez Salgado A. Resultados del registro de Código Infarto de la ACI-SEC. El ECG también existe. Rev Española Cardiol. 2022 Dec. doi: 10.1016/j.rec.2022.11.010. PubMed PMID: 36574860.

Enllaços Bibliosalut 

Mètriques
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]