Categoria: Estudis i projectes

Dotze preguntes controvertides sobre hemorràgia subaracnoidal aneurismàtica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han participat en un article on es plantegen dotze preguntes controvertides sobre hemorràgia subaracnoidal aneurismàtica.

Juan Antonio Llompart-PouorcidJon Pérez-Bárcenaorcid, metges de medicina intensiva de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISBa, han publicat l'article amb el títol "Doce preguntas controvertidas en hemorragia subaracnoidea aneursmática" a la revista Medicina Intensiva.

El maneig en la unitat de cures intensives (UCI) dels pacients amb hemorràgia subaracnoidal aneurismàtica contínua sent un repte. Malgrat la publicació de les guies de l'American Heart Association/American Stroke Association i la Neurocritical Care Society encara existeixen molts aspectes controvertits en el maneig d'aquesta població en l'UCI. Els autors proporcionen una detinguda anàlisi dels problemes habituals en l'UCI i proporcionen recomanacions en el maneig diari d'aquesta població específica de pacients neurocrítics.

Referència de l'article
Llompart-Pou JA, Pérez-Bárcena J, Lagares A, Godoy DA. Doce preguntas controvertidas en hemorragia subaracnoidea aneursmática. Med Intensiva. 2023 Nov. doi: 10.1016/j.medine.2023.09.003. PubMed PMID: 37951804.

Enllaços Bibliosalut 

Mètriques
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]