Categoria: Gestió de la investigació

L'ISCIII ha resolt la convocatòria de RRHH de l'Acció Estratègica en Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut de Salut Carlos III (ISCIII) ha resolt la convocatòria de recursos humans de l'Acció Estratègica en Salut (AES), per la qual es contractaran nous investigadors en el Sistema Nacional de Salut, amb un pressupost de 26.413.898 euros. Així mateix, s'han aprovat 24 borses d'ampliació d'estudis.

Contractes predoctorals

Els contractes predoctorals en ciències i tecnologies de la salut es realitzaran a través de dues modalitats, una de les quals impulsarà la col·laboració publicoprivada.

En aquesta convocatòria també s'han adjudicat contractes de gestió en recerca en salut en els instituts de recerca sanitària acreditats.

Els altres tipus de contractes inclosos en el programa de recursos humans són:

  • Contractes Sara Borrell: per a doctors recentment titulats.
  • Contractes Rio Hortega: per a professionals sanitaris que hagin acabat el període de FSE.
  • Contractes Juan Rodés: dirigits al personal facultatiu que ha completat prèviament un contracte Rio Hortega i desenvoluparà la seva tasca en un institut de recerca sanitària acreditat.
  • Contractes Miguel Servet: dissenyat per a doctors amb un perfil determinat.

El personal contractat desenvoluparà la seva tasca clínica-investigadora en hospitals, universitats i organismes públics de recerca de totes les comunitats autònomes de l'estat.

Borses d'estudis

En la mateixa convocatòria s'han aprovat 24 borses d'ampliació d'estudis, amb les quals es financien estades de professionals sanitaris i investigadors del Sistema Nacional de Salut en institucions sanitàries nacionals o estrangeres, d'entre 2 i 6 mesos de durada.

[Font: Institut de Salut Carlos III. 03/12/2014]

Notícies relacionades a Infosalut
*05/01/2014 - Quatre investigadors de Son Espases han resultat beneficiats amb les ajudes de l’ISCIII.