Categoria: Gestió de la investigació

El Consell Europeu de Recerca anuncia l'obertura de les properes convocatòries per al 2018

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell Europeu de Recerca ha publicat l'esborrany del programa de treball per al 2018, amb informació sobre les noves convocatòries Starting Grant, Consolidator Grant i Advanced Grant i el llançament de Synergy Grant 2018.

Segons el calendari previst, les primeres convocatòries que s’obriran el 3 d'agost seran les Starting Grant (StG2018) i Synergy Grant (SyG2018), les quals romandran obertes fins al 17 d'octubre de 2017 la StG2018, i fins al 14 de novembre la SyG2018.

El programa de treball conté els detalls sobre el perfil esperat dels candidats, el procés d'avaluació i la distribució de panells temàtics.

Així mateix, el portal espanyol Horitzó 2020 ofereix un servei de difusió d'informació d'interès. Aquest servei s'articula a través d'una sèrie de llistes de distribució que recullen les dades de les persones interessades en rebre la informació. Per estar informats de totes les novetats relatives als temes d'aquestes llistes, us podeu registrar en aquelles que siguin del vostre interès, a través d'aquest enllaç.

[Font: Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat. Horitzó 2020]

[Foto: Dbenbenn / European flag / CC BY­ND 2.0 ]