Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, COVID-19

Videoconferència del microbiòleg Xavier Mesquida als alumnes de l'IES Felanitx

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Xavier Mesquida, microbiòleg i responsable de la Comissió d'Infeccioses de l'Hospital de Manacor va realitzar una videoconferència sobre les vacunes enfront de la COVID-19, dirigida als alumnes de primer de batxiller de l'IES Felanitx que realitzen l'assignatura de Cultura Científica.

La seva professora, Joana Maria Flaquer, va organitzar aquesta xerrada perquè els alumnes poguessin conèixer algunes de les característiques més rellevants de les noves vacunes per pal·liar la COVID-19.

Després de l'explicació inicial de Xavier Mesquida, els alumnes varen aprofitar per resoldre algunes de les qüestions següents: sobre la rapidessa que s'han produït les vacunes i si seran segures, si funcionaran, quines persones s'han de vacunar, si la vacuna és obligatòria, quines contraindicacions hi ha, etc. També varen demanar informació sobre la situació de l'hospital i el nombre de pacients ingressats.

Cal destacar que aquesta activitat es va poder fer per videoconferència amb la meitat dels alumnes des de classe i la resta des de casa seva.

[Font: Hospital de Manacor. 16/12/2020]

[Foto: Hospital de Manacor]