Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Institucions sanitàries

Ajuda de 20.000 euros a "Sonrisa Médica"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum atorgarà una ajuda de 20.000 euros a Sonrisa Médica per dur a terme el 2021 el projecte de les «Clownsultes externes».

El projecte té per objectiu general acompanyar els pacients de pediatria a través de videotelefonades privades dels pallassos i les pallasses als infants que es troben en hospitalització domiciliària, hospitalització en aïllament o durant períodes de confinament.

La Sonrisa Médica presta el servei d’acompanyament a pacients de pediatria i als seus acompanyants a través de la figura del pallasso o pallassa d’hospital des de novembre de 1994. Ara, el projecte «Clownsultes externes» té per finalitat facilitar l’atenció virtual (a distància) necessària en casos d’aïllament extrem, hospitalització domiciliària, restriccions motivades per situacions epidemiològiques o altres casos que impossibilitin l’actuació dels pallassos i de les pallasses en altres formats en els hospitals públics de les Illes Balears.

L’import permetrà finançar parcialment la iniciativa, que té un cost total de 35.308 euros d’acord amb el projecte presentat per l’entitat, el qual comprèn despeses relatives a la gestió administrativa per a la realització dels serveis i activitats que formen el programa i les despeses directes del personal contractat per l’entitat i del personal de creació relacionat amb el projecte.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 19/04/2021]

[Foto: Sonrisa médica]