Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, COVID-19

I edició del concurs de vídeos «Vacuna't i amplia la xarxa!»

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Delegació del Rector d'Universitat Saludable i Campus, de la Universitat de les Illes Balears (UIB), a través de l'Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible, i amb la col·laboració de la Facultat de Medicina i la d'Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, la Conselleria de Salut i Consum, i la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears convoquen el concurs de vídeos curts titulat "I edició del concurs de vídeos «Vacuna't i amplia la xarxa!»".

Com hi podeu participar?
Els candidats han de ser alumnes de l'UIB

Els vídeos presentats al concurs podran estar enregistrats amb qualsevol dispositiu (càmera de vídeo, càmera fotogràfica, telèfon mòbil ...) i es podran editar amb eines externes. També s'acceptaran documents audiovisuals d'animació i 3D. La durada màxima dels vídeos és d'1 minut. Títols i crèdit finals, si n'hi ha, no computen amb temps.

Termini per prendre-hi part
Comença el dia 21 d'octubre i acaba el dia 22 de novembre de 2021.

Premis
S'estableixen 1.500 euros en premis. El primer premi serà de 750 euros, el segon de 500 euros, i el tercer premi de 250 euros. A més hi haurà dos accèssits sense contingut econòmic.

Per a més informació consultau les bases completes del concurs.

[Font: UIB. 20/10/2021]

[Ministeri de Sanitat]