Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Jornada En Línia del Dia Europeu per a l'Ús Prudent dels Antibiòtics 2021

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Quina és la situació del problema de la resistència a Espanya després de la pandèmia de COVID-19? Quines iniciatives posarà en marxa el Pla Nacional enfront de la Resistència als Antibiòtics (PRAN) en els anys vinents? Experts en salut humana, sanitat animal i medi ambient analitzaran aquestes qüestions i tota l'actualitat del problema de la resistència en la Jornada En Línia del Dia Europeu per a l'Ús Prudent dels Antibiòtics 2021, organitzada pel PRAN.

Objectiu

Cada any des de 2008 se celebra el Dia Europeu per a l'Ús Prudent dels Antibiòtics, una iniciativa impulsada pel Centre Europeu per a la Prevenció i el Control de les Malalties (ECDC). El seu objectiu és conscienciar sobre els riscos associats a l'ús indegut dels antibiòtics i fer una crida al consum responsable, tant pel que fa a salut humana com a salut animal, per a prevenir l'aparició i el desenvolupament de resistències als antimicrobians.

En aquest context i com a coordinadora del PRAN, l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) organitza aquesta jornada divulgativa per a sensibilitzar i conscienciar a la societat en general i als professionals sanitaris de la gravetat del problema de la resistència als antimicrobians i la importància de l'ús prudent dels antibiòtics per fer front a aquesta qüestió.

Programa i inscripcions

La jornada es retransmetrà en directe via streaming el dijous 18 de novembre d'11:30 a 13:30h

Aquí podeu accedir al programa complet i al formulari d'inscripció.

[Font: PRAN. 20/10/2021]

[Foto: Martin Cathrae / Fall Coloured Pills / CC-by-sa-3.0 de]