Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Institucions sanitàries

Prop de 4.000 usuaris es beneficiaran de la nova Unitat de Pediatria del Centre de Salut de Pere Garau

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut de les Illes Balears ha traslladat la Unitat de Pediatria del Centre de Salut de Pere Garau a un espai nou més ampli i completament reformat i renovat que permetrà millorar l’atenció a prop de 4.000 usuaris menors d’edat, així com les condicions de feina dels professionals que hi treballen.

La nova Unitat de Pediatria ocupa un espai de 182 m², ubicat a la cantonada dels carrers del Capità Vila i de Lluís Martí. El mes d’agost es varen iniciar les obres per reformar-lo i adequar-lo -amb una inversió al voltant de 50.000 €-, i aquesta setmana ja estarà plenament operatiu amb sis consultes i una sala polivalent.

En aquest nou espai hi faran feina 7 professionals: 3 pediatres, 3 infermers i un auxiliar administratiu.

El trasllat a les instal·lacions suposa un gran alleujament per al Centre de Salut de Pere Garau, que actualment té una població adscrita de 26.310 persones, de les quals 3.607 són pacients pediàtrics.

Cal recordar que el Centre de Salut de Pere Garau està situat en una zona molt densament poblada i, per aquest motiu, el Servei de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca treballen conjuntament amb l’Ajuntament de Palma per trobar una nova ubicació per a aquest centre.

[Font: Presidència del Govern de les Illes Balears. 07/02/2022]

[Foto: Presidència del Govern de les Illes Balears]