Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Publicació dels tutorials d'ús de cambres inhalatòries per a pacients d'Atenció Primària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Atenció Primària de Mallorca ha publicat al seu canal de YouTube una col·lecció de tutorials sobre l'ús de les cambres inhalatòries per a pacients. Els usuaris d'Atenció Primària ja poden consultar en obert sis vídeos sobre l'ús de les cambres inhalatòries segons els diferents tipus de pacients i formes d'utilització de les cambres.

Amb aquesta iniciativa, Atenció Primària de Mallorca vol fomentar l'ús de cambres inhalatòries en l'abordatge dels pacients amb malaltia pulmonar, així com sensibilitzar i fer conscients als pacients de la necessitat de gestionar correctament els inhaladors. Gràcies a aquests vídeos, els pacients poden aprendre correctament la tècnica d'ús per tenir cura de la seva salut.

Des de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca es farà difusió entre els seus professionals, perquè un altre dels objectius d'aquest projecte és donar suport a la gran tasca d'educació per a la salut que realitzen els professionals d'Atenció Primària de Mallorca, amb la generació de materials de qualitat.

Consultau més informació sobre l'ús de cambres inhalatòries en els enllaços següents:

[Font: Atenció Primària de Mallorca. 08/03/2022]

[Foto: Infosalut / Inhaladors / CC BY-NC-SA 4.0]