Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El COMIB destaca la feina dels metges durant la pandèmia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) va celebrar un acte de reconeixement a l’esforç professional i personal que han portat a terme els metges durant els dos anys de pandèmia de COVID-19, així com un record i homenatge als professionals que han mort a causa de la malaltia.

Durant l’acte es va projectar un reportatge amb testimonis de professionals mèdics que van fer front a la pandèmia des de la primera línia, un reportatge amb testimonis de familiars i metges afectats per la COVID-19 a Balears i es va dur a terme el lliurament de reconeixements a les societats científiques mèdiques de Balears.

El primer document audiovisual va comptar amb testimonis de la primera onada. Tots ells admetien que el pitjor glop va ser la incertesa de cara als pacients i les comunicacions telefòniques els familiars.

Al següent vídeo es van recollir els testimonis de tres metges que van superar la COVID-19 després d’una llarga estada a l’UCI.

L’acte va comptar amb una interpretació musical de dues artistes ucraïneses establertes a Mallorca, Nataliya Trofymyuk (piano) i Soriana Ivaniv (violí), que va servir per honrar la memòria dels morts i per mostrar solidaritat i afecte envers el poble d’Ucraïna, que està patint en aquests moments el sense sentit de la guerra.

Clica aquí per accedir als vídeos.

[Font: COMIB. 06/04/2022]

[Foto: Govern de les Illes Balears]