Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El COMIB posa en marxa la seva campanya de recollida solidària

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Oficina de Cooperació del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears posa en marxa la tradicional campanya solidària a favor de l’Associació Zaqueo.

Amb aquesta finalitat, estarà instal·lada una caixa de recollida a la recepció de la seu col·legial de Palma fins al dia 15 de desembre.

S’hi poden donar aliments (oli, conserves, embotits diversos, llegums secs i cuits…), productes d’higiene i neteja (gel de bany, maquinetes i espuma d’afaitar, paper higiènic, sacs d’escombraries, fregalls, etc.) i parament de plàstic (culleres, forquilles, plats, gots, tovallons, carmanyoles i bosses tipus supermercat).

Zaqueo és un menjador social que atén diàriament més de 250 persones que es troben en condicions de màxima necessitat a Palma. Situat a la Plaça Mercadal i amb un treball totalment fonamentat al voluntariat social, ofereix menjar cada dia (al seu petit menjador i per a emportar-se), esmorzar i un limitat temps de dutxes.

Amb una trajectòria de més de 20 anys, l’Associació Zaqueo va iniciar la seva activitat acollint toxicòmans actius, marginats i indigents. Avui en dia també atén persones que es troben en risc d’exclusió social.

[Font: COMIB. 30/11/2022

[Foto: Govern de les Illes Balears]