Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Contribueix amb les teves fotografies al calendari solidari del Banc de Sang i Teixits 2024

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears llança la seva convocatòria anual per il·lustrar el calendari de l'any vinent amb imatges que reflecteixin la importància de la donació de sang i de llet materna per salvar vides.

El lema del proper calendari, que servirà d'inspiració per a la il·lustració de les fotografies, és "Llicència per salvar vides". Aquestes seran seleccionades per formar part del calendari de l'any 2024. El Banc de Sang i Teixits busca, d'aquesta manera, generar consciència sobre la importància de la donació de sang i la donació de llet materna, actes altruistes que tenen el poder de salvar vides.

El Banc de Sang i Teixits convida els participants a compartir el seu talent i creativitat i els anima a inspirar-se en històries d'agents secrets, en el repte de la societat per trobar noves persones solidàries, per unir-se a la missió comuna de salvar vides, amb "Llicència per salvar vides".

L'objectiu és transmetre la importància d'ajudar les persones que estan passant per una situació difícil de salut, com ara les persones que necessiten transfusions de sang o nadons prematurs que necessiten llet materna. Donar sang o llet materna ofereix l'oportunitat de salvar vides.

Els participants podran enviar una o dues fotografies en format horitzontal al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per garantir la qualitat de les imatges seleccionades, se sol·licita que les fotografies tinguin una resolució alta d'almenys 2 MB, cosa que assegurarà la seva adequada impressió al calendari.

A més del reconeixement i l'oportunitat de tenir el seu treball exposat al calendari, els dotze participants les fotografies dels quals siguin seleccionades rebran exemplars impresos de l'edició especial, així com un certificat de reconeixement per la seva contribució a la promoció de la donació.

El Banc de Sang i Teixits agraeix anticipadament a tots els participants per la seva valuosa col·laboració i el seu suport. Les fotografies enviades no només serviran per il·lustrar un calendari, sinó que també ajudaran a conscienciar la comunitat sobre la importància de la donació de sang i llet materna i l'impacte positiu que poden tenir en la vida de moltes persones.

Bases del concurs

Per a més informació sobre com participar en aquesta convocatòria i sobre protecció de dades, consulta aquí les bases del concurs.

Data límit

La data límit per enviar les fotografies serà l'1 de setembre.

[Font: Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. 21/07/2023]

[Foto: Lizeth Gaviria / Mi tercer ojo / CC BY-NC-ND 2.0]