Categories: Institucions sanitàries, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Èxit de la jornada de portes obertes per a embarassades a l'Hospital Universitari Son Llàtzer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Més de 100 futures mares, adscrites al Sector Sanitari de Migjorn, han acudit a la jornada de portes obertes per a embarassades.

Aquesta interacció directa amb els professionals permet als futurs pares resoldre dubtes i conèixer més sobre els serveis disponibles

Més de 100 futures mares que són usuàries del Sector Sanitari de Migjorn han acudit a la jornada de portes obertes per a embarassades de l’Hospital Universitari Son Llàtzer. Durant la jornada, organitzada per l’equip de comares, els visitants han tingut l’oportunitat d’explorar i conèixer més sobre els serveis i programes que ofereix l’Hospital.

La jornada ha començat amb una benvinguda en el sala d’actes de l’Hospital, on s’ha fet una xerrada informativa en la qual s’ha destacat el compromís de l’Hospital amb l’atenció mèdica de qualitat.

La jornada ha inclòs una sessió informativa sobre estratègies per a l’alleujament del dolor, on s’han compartit els enfocaments i opcions disponibles en aquest camp, emfatitzant la importància del benestar de les pacients. També s’ha ofert una sessió dedicada al paper i les funcions de les comares de l’Hospital Universitari Son Llàtzer, on els assistents han conegut els serveis de maternitat i suport que es presten en l’Hospital.

La jornada ha finalitzat amb una presentació sobre aspectes claus per a una lactància materna reeixida, en la qual s’han destacat els beneficis de la lactància materna tant per a la mare com per al bebè.

En paral·lel a les xerrades, diversos grups de visitants han acudit a les taules informatives disposades en l’esdeveniment. A més, han pogut conèixer les diferents àrees de l’Hospital relacionades amb el part. Aquesta interacció directa amb els professionals permet als futurs pares resoldre dubtes i conèixer més els serveis disponibles.

La jornada de portes obertes ha estat un èxit, ja que ha ofert a la comunitat l’oportunitat de conèixer més els serveis mèdics i programes que ofereix l’Hospital Universitari Son Llàtzer a les futures mares.

[Font: Conselleria de Salut. 09/11/2023]

[Foto: Conselleria de Salut]