Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El conseller de Treball es reuneix amb els sindicats per avaluar la situació dels accidents laborals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, s'ha reunit amb la directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro, els responsables de Salut Laboral de CCOO i UGT, Rogelio Marín i Xisco Mulet, respectivament, per informar i analitzar la situació de l'accidentalitat laboral a les Illes Balears, després que s'hagin produït diversos accidents de molta gravetat en aquests darrers dies.

A la reunió s'han debatut les diferents línies d'actuació que s'estan treballant en el marc de l'Estratègia de Seguretat i Salut Laboral.

En acabar la reunió, el conseller de Treball ha insistit que se seguirà fent feina per tractar de reduir la sinistralitat. També ha informat als sindicats que ja s'han incorporat part dels tècnics en salut laboral a la conselleria i que el mes d'octubre ja seran operatius la totalitat dels 31 tècnics previstos a l'Estratègia de Seguretat i Salut Laboral, fet que permetrà una major presència i major treball de camp d'aquests tècnics en matèria de prevenció de riscos.

[Font: Conselleria de Treball, Comerç i Indústria. 10/08/2016]

[Foto: Conselleria de Treball, Comerç i Indústria]

Notícies relacionades a Infosalut
*12/04/2016 - Estratègia de Seguretat i Salut Laboral 2016-2020.