Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Es celebra el Mes de la Salut al barri Nou Llevant de Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (IBAMFIC) ha informat sobre la celebració del Mes de la Salut 2017 al barri Nou Llevant de Palma, el qual es dura a terme aquest mes de setembre. Una activitat organitzatda per IBAMFIC i l’Associació de veïns de Nou Llevant de Palma. També hi ha col·laborat el Centre de Salut d’Emili Darder, entre d’altres.

El responsable del Mes de la Salut, el doctor Manuel Sarmiento Cruz, ha manifestat, entre d'altres coses, que els objectius de la activitat són: fomentar la salut i les conductes saludables en la població, implicant les associacions de veïns com importants agents en l’actuació comunitària i facilitar la col·laboració entre aquestes i els centres de salut.

El Mes de la Salut, sorgit el 2011, es centra en un cicle de quatre conferències setmanals sobre diverses patologies i trastorns, que es poden trobar al Programa d’activitats, les quals tindran lloc al Centre Cultural del barri Nou Llevant (abans, Polígon de Llevant) els divendres dies 1, 8, 15 i 22, de 19:30 a 21:30.

[Font: Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària]

[Foto:Infosalut]