Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Alumnes de l'escola Sant Vicenç de Paül i de l'IES Manacor visiten l'Hospital de Manacor en el marc del Projecte Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Més de quaranta alumnes de l'escola Sant Vicenç de Paül de Manacor han gaudit d'una de les visites que s'organitzen a l'Hospital de Manacor en el marc del "Projecte Salut". Aquest centre és el segon any consecutiu que participa en el projecte.

La gerent de l'Hospital, Catalina Vadell, acompanyada per la directora d'infermeria, ha donat la benvinguda als alumnes de tercer d'ESO que han vengut amb dos dels seus professors. A continuació, han pogut escoltar les explicacions de la subdirectora de Gestió, Joana Maria Vidal, la responsable del Servei d'Atenció al Pacient, Marta Casablancas, i el coordinador de Docència, Roberto Oyarbide.

Seguidament han visitat diferents serveis, com ara laboratori, anatomia patològica, esterilització, paritori, pediatria, admissió i informàtica. Per acabar la jornada, han participat en un taller sobre higiene de mans.

Un any més, el grup d'estudiants d'auxiliar d'infermeria de l'IES Manacor, acompanyats pels seus professors, han visitat el centre hospitalari en el marc del "Projecte Salut".

S'han interessat molt especialment pels serveis de laboratori, farmàcia i anatomia patològica. També han pogut visitar el paritori i la unitat d'Hospitalització 2B. Durant la visita, els han explicat les feines que duen a terme els auxiliars d'infermeria a cada un d'aquests serveis. Per finalitzar la visita, han participat en un taller sobre higiene de mans.

[Font: Hospital de Manacor. 18/04/2018 - 20/04/2018]

[Fotos: Hospital de Manacor]