Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Presentació a Son Espases de l'actualització de la Guia per a la prevenció i tractament de les úlceres per pressió

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha presentat el dilluns, 21 de maig, a l'Hospital Universitari Son Espases, l’actualització de la Guia per a la prevenció i tractament de les úlceres per pressió, editada per la Conselleria de Salut i pel Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut).

L’actualització ha estat efectuada per deu infermeres i una farmacèutica del Grup Assessor d'Úlceres per Pressió de les Illes Balears (GAUPP).

L’objectiu de la Guia és ajudar als professionals a prendre decisions clíniques basades en l’evidència científica i s’adreça a tots els professionals implicats durant el procés d’aquesta malaltia.

La Guia ha estat revisada per un equip multidisciplinari de professionals i pel Grup Nacional per a l'Estudi i Assessorament en Úlceres Per Pressió i Ferides Cròniques (GNEAUPP).

Més informació a l'Agenda d'Infosalut: Presentació a l'Hospital Universitari Son Espases (21/05/2018), a l'Hospital Comarcal d'Inca (30/05/2018), a l'Hospital Universitari Son Llàtzer (31/05/2018) i a l'Hospital de Manacor (04/06/2018).

Guia per a la prevenció i tractament de les úlceres per pressió.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 22/05/2018]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades a Infosalut
*03/05/2018 - L'IB-Salut i la Conselleria de Salut han actualitzat la guia per a la prevenció i tractament de les úlceres per pressió.