Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia, Institucions sanitàries, COVID-19

Reunió de totes les administracions per abordar l’evolució del coronavirus

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, va presidir ahir la reunió de la Comissió Informativa Interinstitucional, per abordar el seguiment del COVID-19.

En la trobada, que va tenir lloc a la sala d’actes de Can Campaner, van participar els representants de totes les administracions, entre aquests, la Consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez.

Objectiu de la reunió

La finalitat d’aquesta Comissió Informativa és afavorir la coordinació adequada per al seguiment del COVID-19 de tal manera que es pugui oferir a la població l’atenció oportuna en funció de cada fase de l’expansió del virus SARS-Cov-2. A més a més, cal recordar que hi ha també una col·laboració constant amb el govern central i la xarxa europea de vigilància, seguint també les directrius de l’Organització Mundial de la Salut i la Unió Europea

La presidenta va recordar entre altres coses, una “molt bona capacitat per donar resposta i confiança plena a la feina de tots els professionals de la Salut”. També es va referir a la necessitat de coordinació amb el Ministeri de Sanitat i les conselleries de Salut de totes les comunitats. 

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, va explicar que actualment les Illes Balears es troben en un primer escenari de contenció i l’objectiu és evitar que la infecció s’estengui. Així mateix, ha volgut agrair la tasca dedicada i eficaç dels professionals del departament de Salut Pública, així com del personal sanitari assistencial, per atendre els casos detectats a l’arxipèlag.

[Font: Presidència de Govern. 09/03/2020]

[Foto: Presidència de Govern]