Categoria: Sociosanitari

La Conselleria de Serveis Socials reprèn les obres del centre de dia del carrer de Jesús de Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha anunciat que es reiniciaran les obres de construcció del centre de dia de la travessia de Jesús. Les obres del centre, un edifici projectat en soterrani, planta baixa i primera planta, arrencaren el mes de març de 2011.

Serveis Socials ha decidit reprendre les obres de construcció del centre i destinar les 30 places a persones amb diagnòstic de salut mental.

S'ha publicat al BOIB la licitació del contracte d’obres i s’està en la fase de rebre ofertes per adjudicar-lo. Es calcula que les obres es reprendran a finals del mes de novembre de 2015 i el termini d’execució previst és de 6 mesos. El cost de les obres que queden pendents és de 299.827 €.

L’atenció a les persones amb diagnòstic de salut mental és una de les prioritats de la Conselleria de Serveis Socials i, per això, s’ha decidit destinar a aquest col·lectiu les 30 places del centre de dia. Una de les línies estratègiques de la Conselleria és crear i desenvolupar, conjuntament amb el tercer sector, una estructura de serveis específics per a les persones amb diagnòstic de salut mental, ja sigui oferint places a centres de dia com aquest, a habitatges tutelats o a centres ocupacionals.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 05/10/2015]

[Foto: Infosalut]