Categoria: Sociosanitari

Serveis Socials i Cooperació concerta 168 places residencials per a persones amb dependència

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern autoritza la primera concertació social de places residencials de dependència a les Illes Balears. Aquest acord permet a la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació incrementar l'oferta de places residencials, en aquest cas a Mallorca, a través de la concertació de places disponibles a residències privades. Es tracta de 168 places residencials que finançarà la Conselleria per un import total de 3.313.173 euros anuals i que ocuparan persones majors en situació de dependència.

Així es concertaran 90 places a la Residència Bell Entorn de Sóller; 40 places a la Residència Sar Quavitae Palma, i 30 places més a les residències Sar Quavitae Capdepera, entre d'altres.

A més d'aquestes 168, enguany s'han augmentant 24 places a la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència i 28 places més corresponents a convenis anteriors, sumant en total 220 places.

Tot això emmarcat en l'impuls a l'atenció a la dependència a les Illes Balears per part de la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, que té previst destinar 7 milions d'euros a la creació de nous recursos i infraestructures, que inclouen entre altres, la construcció de dues noves residències públiques.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 11/11/2016]

[Foto: Infosalut]