Categoria: Sociosanitari

Es posa en marxa l'equip de valoració i revisió de la discapacitat a Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, ha informat de la posada en marxa d'un equip de valoració i revisió del grau de la discapacitat a Manacor, el primer ubicat fora de Palma.

La finalitat de la seva creació és millorar l'atenció a les persones amb discapacitat, reduir el temps d'espera, agilitzar certs processos administratius i apropar el servei als ciutadans.

Aquest servei, el qual permetrà que més de 8.000 persones amb discapacitat de la comarca de Manacor no s'hagin de desplaçar fins al Centre Base de Palma, està situat al punt d'atenció al ciutadà de la Conselleria de Serveis Socials de Manacor i atendrà a la gent de Son Servera, Sant Llorenç, Artà, Capdepera, Felanitx, Campos, Ses Salines, Santanyí, Petra, Ariany, Montuïri, Porreres, Sant Joan, Vilafranca i Manacor.

Aquest equip el formen un psicòleg, un treballador social i un metge.

Des de la Conselleria ja s'han exectuat altres mesures, com són la revisió dels procediments del servei de qualitat, l'incorporació de personal al Centre Base de Palma i la posada en funcionament d'un servei itinerant de valoració de la discapacitat a Formentera.

[Font: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació. 23/11/2016]

[Foto: Conselleria de Serveis Socials i Cooperació]