Categories: Ajudes, Gestió de la investigació

II Convocatòria del Programa Ramon Llull

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'IdISBa convoca la II Programa Ramon Llull  que permetrà als professionals seleccionats compaginar la seva tasca assistencial amb la investigadora.

Objectiu

Entre les accions definides per complir els objectius del Pla Estratègic IdISBa 2016-2020 en matèria de captació de talent investigador hi ha la d’establir un programa d’intensificació d’investigadors amb activitat clínica assistencial.

Destinataris

El Programa Ramon Llull permet incentivar l’augment de la dedicació a la recerca dels professionals sanitaris dels centres dependents del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) i de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears adscrits a l’IdISBa, la qual cosa afavoreix que els investigadors de l’IdISBa que realitzen activitat assistencial puguin dedicar-se amb major intensitat a la recerca mitjançant la concessió d’ajuts econòmics per a la contractació de professionals sanitaris per dur a terme part de la seva activitat clínica assistencial.

La convocatòria es presenta en tres modalitats

  • Modalitat a) intensificació de l’activitat investigadora de facultatius especialistes en l’àmbit de l’atenció primària, amb un pressupost màxim de 27.000 euros. Els ajuts concedits s’adreçaran a finançar l’alliberament d’un 20 %, en còmput anual, de l’activitat assistencial dels candidats seleccionats durant 9 mesos.
  • Modalitat b) intensificació de l’activitat investigadora de facultatius especialistes en l’àmbit de l’atenció hospitalària i de la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, amb un pressupost màxim de 30.000 euros. Els ajuts concedits aniran dirigits a finançar l’alliberament d’un 50%, en còmput anual, de l’activitat assistencial dels candidats seleccionats durant 12 mesos o finançar l’alliberament d’un 100% de l’activitat assistencial durant 6 mesos.
  • Modalitat c) intensificació de l’activitat investigadora en l’àmbit de la infermeria i la fisioteràpia, amb un pressupost màxim de 15.000 euros. Els ajuts concedits aniran dirigits a finançar l’alliberament d’un 50 %, en còmput anual, de l’activitat assistencial dels candidats seleccionats durant 12 mesos (en l’àmbit hospitalari) o d’un 20 %, en còmput anual, dels candidats seleccionats durant 9 mesos (en l’àmbit de l’atenció primària).

Quantia

El pressupost total del Programa Ramon Llull és de 72.000 euros, amb càrrec al pressupost 2020 de l’IdISBa.

Termini

El termini de presentació finalitza el dia 24 de setembre de 2020.

Bases

[Fonts: IdISBa - Conselleria de Salut i Consum. 10/09/2020]

[Foto: Universitat de les Illes Balears]

Notícies relacionades