Categoria: Ajudes

IV edició dels Programes CRIS d'Investigació

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Cris Contra el Cáncer impulsa la IV edició dels Programes CRIS d'Investigació. Aquestes convocatòries tenen com a objectiu fomentar i atreure el talent investigador internacional i retenir el talent nacional en càncer amb projectes d'altíssima qualitat, finançaments excepcionals i una durada de 5 anys.

Programa CRIS Excelencia

Dóna suport a investigadors amb carreres excel·lents per permetre la seva consolidació com a grup d'excel·lència i facilitar el desenvolupament de projectes d'investigació translacional, amb potencial per a transformar el panorama actual del tractament del càncer. La dotació econòmica màxima serà d'1.250.000 €, que es desglossa en cinc anualitats màximes de 250.000 €.

Programa CRIS Talento Clínico

Aquest programa vol potenciar la figura dels metges investigadors. Es tracta d'un perfil molt escàs a Espanya i pràcticament mancat de programes de formació. Malgrat això, el seu coneixement de primera mà de la clínica i la seva experiència amb els pacients, combinat amb el domini de les metodologies de la investigació científica, els converteix en un perfil de talent amb gran potencial per al desenvolupament de noves teràpies i tractaments.

La dotació econòmica màxima serà de 400.000 €, que es desglossa en cinc anualitats màximes de 80.000 €.

Programa CRIS Talento Post-Doc

Els investigadors amb certa experiència tenen dificultats manifestes per a consolidar les seves carreres o retornar a Espanya en unes condicions competitives o estables, que els permetin desenvolupar-se i liderar projectes transformadors. En aquest context, aquest programa proporciona unes condicions econòmiques incentivadores i competitives per atreure i estabilitzar a investigadors excel·lents, amb capacitat de convertir-se en líders en investigació i canviar el panorama del tractament del càncer.

La dotació econòmica màxima serà de 400.000 €, que es desglossa en cinc anualitats màximes de 80.000 €.

Termini d'inscripció

Les convocatòries romanen obertes des de l'1 d'abril fins al 15 de juny de 2022.

Per a més informació, accés a les bases i als formularis d'inscripció accediu aquí a la web dels Programes CRIS.

[Font: Fundació CRIS. Programas CRIS de Investigación 2022

[Foto: CSIC]