Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia, Formació continuada

COVID-19: L'EBAP transforma 32 accions formatives

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Escola Balear d'Administracions Públiques (EBAP), adscrita a la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització, ha adaptat la seva metodologia docent preferent amb motiu de l'estat d'alarma vigent, transformant 32 accions formatives previstes per enguany com a presencials o semi presencials en cursos completament online, ampliant l'oferta global de cursos a distància fins als 46.

Arran de la declaració de l'estat d'alarma, l'EBAP hagué de suspendre totes les activitats presencials que ja estaven programades al llarg de 2020. Per això, a més de la metodologia dels cursos, han estat modificats també els períodes d'inscripció amb l'objectiu de facilitar la consulta i accés al conjunt de l'oferta formativa: el segon període s'inicia demà dilluns 27 d'abril i romandrà obert fins al 8 de maig. El tercer període està previst del 20 al 31 de juliol.

Així mateix, per tal d’arribar al major nombre d’empleats públics en les mateixes condicions d’igualtat, s’han modificat els criteris per fer les sol·licituds de plaça. Cada interessat podrà demanar lloc a 2 cursos del Pla de Formació General i 3 cursos de la resta de plans. En aquest mateix sentit, s'han variat els criteris de selecció de l’alumnat, eliminant la preferència del personal funcionari de carrera o laboral fix i substituint-lo per un sistema de reserva de 50% per personal amb vincle fix i 50% per personal temporal.

Seminaris per gestionar el confinament

D'altra banda, l'EBAP ha organitzat 3 seminaris amb eines digitals orientats a facilitar una gestió positiva i productiva del període de confinament: El teletreball saludable -amb continguts de seguretat laboral, tècniques per prevenir la fatiga i planificació de les tasques-, La Gestió emocional durant el confinament -amb consells per mantenir un estat d’ànim positiu i aprendre a treure rendiment del temps de confinament-, i Instal·lació i accés a les eines bàsiques corporatives -per facilitar-ne l'ús per part del personal empleat públic que teletreballa-.

[Font: Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització. 26/04/2020]

[Foto: Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19