Categoria: Formació continuada

El COIBA organitza a Menorca un cicle de formacions per a la prevenció, diagnòstic, maneig i tractament de ferides

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) organitza a la seva seu de Menorca un cicle de formacions dirigit a infermeres i infermers que vulguin actualitzar i aprofundir en els seus coneixements sobre la prevenció, diagnòstic, maneig i tractament de ferides.

El cicle està format per un itinerari de cursos específics dels tipus de ferides més habituals i el seu tractament. Són els següents:

  • Curs Maneig de Ferides d’acord amb l'evidència científica (curs tancat - realitzat al gener)
  • Curs Prevenció i tractament de les úlceres per pressió (21 i 22 de febrer – inscripcions aquí)
  • Curs d'Atenció d'Infermeria a persones amb cremades (6, 7, 8 i 9 de març – s'obrirà el termini d'inscripció un mes abans, aproximadament)
  • Curs Úlceres de l'extremitat inferior, diagnòstic i tractament d'úlcera venosa (data pendent de confirmar)
  • Curs Peu diabètic (data pendent de confirmar)
  • Curs Classificació dels productes de cura (data pendent de confirmar)

L'itinerari està dissenyat seguint criteris de formació continuada, per la qual cosa el contingut de cada curs està relacionat. No obstant això, cada curs s'acreditarà de manera independent. Aquesta dinàmica permet que si una infermera o infermer està interessat exclusivament en una de les formacions, pugui apuntar-se únicament a ella.

Inscripcions

Els programes i període d'inscripcions es publicaran en l'apartat d'Activitat formativa de la web del COIBA. Les sol·licituds per a apuntar-se a cada curs es realitzaran de manera independent i s'atorgaran les places per ordre de sol·licitud.

[Font: COIBA. 19/01/2023]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García / Infermera d'atenció primària realitza una cura en un peu / CC BY-NC-ND 2.0]