Categoria: Formació continuada

La consellera de Salut inaugura l'Escola de Salut Pública de Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Salut, Patricia Gómez, acompanyada de la presidenta del Consell Insular de Menorca, Maite Salord, i de la batlessa de Maó, Concha Juanola, ha inaugurat la XXVI edició de l'Escola de Salut Pública de Menorca, que es du a terme cada any en el Llatzeret de Maó.

L'Escola de Salut Pública inaugurada avui es perllongarà fins al proper 25 de setembre. Aquesta setmana tendran lloc un total d'11 cursos i 13 trobades de treball. L'Escola planteja una densa proposta acadèmica multidisciplinària, que cobreix diferents àmbits del coneixement en salut pública: des dels aspectes socials i comunitaris a les eines de comunicació, l'avaluació econòmica, la investigació o l'ètica.

Durant la inauguració, la consellera de Salut ha remarcat el prestigi que ha adquirit internacionalment l'Escola de Salut Pública i la seva contribució a la formació dels professionals, tant en temes sanitaris com en avaluació de tecnologies, investigació en salut i transferència a la pràctica clínica.

"Apostam per la salut pública com a eix prioritari en prevenció i promoció, amb l'esperança d'impulsar projectes tan destacables com l'escola de pacients, la salut en totes les polítiques de govern, així com reorientar el sistema sanitari cap a una atenció diferent a les malalties cròniques, comptant amb pilars tan sòlids com la innovació i la investigació", ha dit la consellera.

[Font: Conselleria de Salut. 21/09/2015]

[Foto: Conselleria de Salut]

Notícies relacionades a Infosalut
*15/09/2015 - Bibliosalut organitza a Menorca REBISALUD 2015. VII Trobada anual de biblioteques virtuals de ciències de la salut.
*
11/06/2015 - El Llatzeret de Maó acollirà el mes de setembre la XXVI Escola de Salut Pública de Menorca.