Categoria: Formació continuada

L'Hospital de Formentera acull unes jornades balears de farmàcia hospitàlaria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital de Formentera ha acollit unes jornades de farmàcia hospitalària, a les quals han assistit membres dels serveis farmacèutics de consultes externes dels hospitals públics balears.

La trobada, que té caràcter anual, ha estat organitzada per la responsable de consultes externes del Servei de Farmàcia de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Laura Anoz, en col·laboració amb els serveis homòlegs de l'Hospital Mateu Orfila de Menorca, l'Hospital Universitari Son Espases de Palma, i l'Hospital de Formentera.

14 farmacèutics de consultes externes s'han format durant aquests dies en intel·ligència emocional i team building (creació d'equips) amb l'objectiu de milllorar la relació entre pacient i farmacèutic.

Per a Laura Anoz, responsable de les consultes externes de Farmàcia de les pitiüses, "és molt important aquest tipus de formació, ja que ens centram en aspectes més psicològics en l'atenció als nostres clients, no tan sols els pacients, sinó també el personal sanitari format per metges i infermeres, i que afecta a la sol·licitud d'informació, la introducció de medicaments en l'hospital i el desenvolupament de protocols".

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 13/05/2017]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]

Can Misses acoge la I Jornada Balear de Farmacia Hospitalaria.

Calendari de formació

Desembre   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31