Categoria: Formació continuada

Un centenar de zeladors de les gerències de l'IB-Salut debaten sobre el present i el futur de la professió

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un centenar de zeladors de totes les gerències territorials del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) s'han reunit els dies 5 i 6 d'octubre de 2017 a l’Hospital Universitari Son Espases en el 2n Encontre de zeladors/zeladores, caps i responsables de zeladors/zeladores, per parlar del present i dels reptes de futur d’aquest col·lectiu. Aquesta trobada està organitzada per Son Espases i té el suport de l’Institut de Qualificacions Professionals de les Illes Balears (IQPIB) i del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

El director gerent de Son Espases, Josep Pomar, ha estat l’encarregat d’inaugurar i donar la benvinguda als assistents i ha aprofitat l’avinentesa per lloar la tasca del col·lectiu de zeladors, cabdal per al bon funcionament de l’Hospital. També hi han estat presents el director de Gestió, José Lladó, i la subdirectora de Recursos Humans, Ruth Martón.

Sota el títol "La seguretat, la qualitat i les competències professionals dels zeladors", s’han organitzat tot un seguit de conferències, debats i ponències durant dos dies. Els dos temes principals han estat la professionalització del col·lectiu i la necessitat de crear uns estudis reglats, i els principals problemes que es troben els zeladors en la feina quotidiana.

Aquesta trobada no només serveix per reflexionar sobre el present i els reptes de futur d’aquest col·lectiu, sinó que també ha esdevengut un nexe d’unió i de col·laboració conjunta dels zeladors de totes les gerències.

En l’edició d’enguany també han estat presents zeladors i responsables de l’Hospital Valle del Nalón, de Langreo (Astúries).

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Conselleria de Salut. 05/10/2017]

[Fotos: Conselleria de Salut - Hospital Universitari Son Espases]