Categoria: Institucions sanitàries

Prórroga del contracte de subministrament de gasos medicinals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha atorgat l’autorització prèvia al director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut)  per exercir la competència en matèria d’autorització i disposició de la despesa de l’expedient de pròrroga del lot 2 del contracte de subministrament de gasos medicinals.

Aquests gasos van destinats als centres sanitaris dependents de l'IB-Salut. L'import del contracte ascendeix a un import d’1.262.530,19 €.

El consum de gasos medicinals i d’ús sanitari en els diferents formats en què se subministra té lloc de manera continuada a la majoria de centres i dependències de l'IB-Salut. L’objectiu principal del contracte és la centralització del subministrament de gasos medicinals de cada lot amb una única empresa per obtenir estalvis significatius i assegurar un major volum de subministrament.

Amb efectes des de l’1 de novembre de 2018, es va subscriure un contracte de subministrament de gasos medicinals amb destinació als centres sanitaris dependents del Servei de Salut  d’una durada de 24 mesos. D’acord amb la clàusula quarta del contracte, s’admetia la possibilitat de prorrogar-lo per un període màxim de 24 mesos. Se n’ha signat una primera pròrroga fins al dia 31 de desembre de 2020 i ara se n’autoritza una altra amb una durada de l’1 de gener de 2021 al 31 d’agost de 2022.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 09/12/2020]

[Foto: Infosalut / Zeladora a Son Espases / CC BY-NC-SA 4.0]