Categories: Institucions sanitàries, Qualitat

Servei de manteniment dels equips de radiodiagnòstic de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern ha autoritzat la contractació del servei de manteniment dels equips de radiodiagnòstic de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera per un valor estimat d’1,2 M€ i una distribució per anualitats de 2021 a 2024.

Aquesta contractació té per objectiu el manteniment d'equips medicoassistencials d’alta tecnologia per a la realització de proves radiològiques, TAC i mamografies a l’Hospital Can Misses i a l’Hospital de Formentera. Aquests equips són imprescindibles per a la prestació de l’assistència sanitària a fi de donar efectivitat al catàleg de prestacions i serveis, i protegir la salut dels ciutadans.

El Govern de les Illes Balears ha de garantir el bon funcionament del sistema sanitari públic exercint les diferents facultats que les lleis específiques li atribueixen, aplicant-hi els seus recursos i mitjans organitzatius, emprenent accions encaminades a satisfer el dret de protecció de la salut i distribuint òptimament els recursos de què disposa per finançar les prestacions assistencials i els serveis sanitaris.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 29/03/2021]

[Foto: IB-­Salut]