Categories: Institucions sanitàries, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Les infermeres de Balears i "Sonrisa Médica" signen un conveni per a reforçar la seva col·laboració en l'atenció a infants hospitalitzats

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) i l'associació sense ànim de lucre "Sonrisa Médica", pionera en l'àmbit de l'acompanyament de paiassos d'hospital a pacients a Espanya, han signat avui un conveni per a col·laborar en l'atenció als infants ingressats o que es troben en hospitalització domiciliària.

La feina conjunta dels paiassos d'hospital i les infermeres ha demostrat ser molt beneficiosa per als infants durant l'hospitalització i els procediments invasius des de fa anys. L'objectiu és aconseguir que l'experiència del pacient infantil sigui el més agradable possible, donades les circumstàncies. La formalització d'aquest acord permet reforçar la feina d'equip entre pallassos i infermeres, tan positiva pels més petits.

En virtud de l'acord, "Sonrisa Médica" oferirà la seva experiència com a formadora de clowns hospitalaris i així acompanyar i col·laborar amb les infermeres en l'atenció al pacient. Per la seva banda, el COIBA i "Sonrisa Médica" col·laboraran per a difondre determinats missatges rellevants per a la població infantil hospitalitzada. El conveni preveu també d'altres àmbits, com l'intercanvi regular d'informació, la celebració d'activitats conjuntes o el suport en la difusió de determinats programes de "Sonrisa Médica".

[Font: COIBA. 05/10/2021]

[Foto: COIBA]