Categoria: Institucions sanitàries

La presidenta Armengol i la consellera Gómez assisteixen a la presentació de la renovació de l’Hospital de la Creu Roja de Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, han assistit aquest dimecres a la presentació de les obres de renovació integral de l’Hospital de la Creu Roja de Palma. La reforma ha implicat tot l’edifici, les instal·lacions i l’equipament tecnològic en unes tasques que han tingut una durada de dos anys i mig i que fan servir com a base l’estructura actual de l’edifici, dels anys trenta.

Amb aquesta reforma integral, el centre aspira a convertir-se en un hospital d’avantguarda que pugui afrontar en les millors condicions per al personal i els pacients els reptes sanitaris amb què es trobaran les Balears durant les pròximes dècades.

L’Hospital de la Creu Roja de Palma funciona des de l’any 1949 i està integrat en la xarxa hospitalària pública de les Illes Balears. Disposa de servei de rehabilitació, consultes externes, cirurgia i activitat ambulatòria, una unitat d’hospitalització, servei de proves diagnòstiques i un hospital de dia geriàtric. Compta amb 76 llits, distribuïts en quaranta habitacions, i tres sales d’operacions.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 13/10/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]