Categoria: Institucions sanitàries

Es preveu tenir la unitat bàsica de salut de Consell acabada per a l'any 2023

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va visitar el municipi de Consell, on el Govern i l’Ajuntament estan impulsant diversos projectes.

Després d’una reunió amb l’equip de govern de l’Ajuntament, la presidenta i la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, acompanyades pel batle, Andreu Isern, i altres regidors del consistori, varen visitar els terrenys on pròximament es construirà una nova unitat bàsica de salut. El nou centre sanitari té un pressupost d’1.128.588 € i podrà atendre una població de 3.651 persones.

La nova unitat bàsica de salut donarà resposta a l’augment de població que ha tingut el municipi en els darrers anys i suposarà una important millora assistencial, ja que la plantilla s’incrementarà amb un metge, un infermer i, a més, es disposarà d’un pediatre a temps complet. El nou edifici substituirà l’actual, que ha quedat petit, i estarà situat en un solar cedit per l’Ajuntament al costat del poliesportiu municipal. L’equipament ocuparà una superfície de 760 m2 i disposarà de dues consultes de medicina de família, una de pediatria, dues d’infermeria, una consulta polivalent i dues sales de cures.

Actualment, la nova unitat bàsica de salut està en licitació juntament amb vuit centres de salut i unitats bàsiques més repartides per diferents municipis de Mallorca.

[Font: Govern de les Illes Balears. 25/01/2022]

[Foto: Govern de les Illes Balears]